Фото: Најдобри матуранти според нашите читатели

Откако го објавивме нашиот текст за „Рамбо“ матурантите, кој може да го погледнете на следниот ЛИНК, нашите читатели решија со нас да го споделат своето мислење за тоа кој матурант според нив е фаворит во категоријата матурант со „најлуда матурска фотографија“.
Притоа, имаше неколку интересни предлози. Па ние се решивме истите да ги објавиме. Според читателите следните двајца матуранти, како што велат треба да влезат во трката за медал.
 

 
Притоа според еден наш читател, негов фаворит, односно момче со креативна идеја, за матурска фотографија е  „Џемо“. Може да ја погледнете фотографијата од „Џемо“ во продолжение.

 
 
Друг предлог беше и момчето кое очигледно не по своја волја има ваква матурска фотографија. Истата може да ја погледнете во продолжение.

Доколку вие имате некој посебен, може да ни го пишете вашето мислење и предлогот фотографија од матурантот.Откако го објавивме нашиот текст за „Рамбо“ матурантите, кој може да го погледнете на следниот

Пронајдете не на следниве мрежи: