Фото: Најдобрите автомобили за 2013 на саем во Франкфурт

Loading...

Како и секоја година така и оваа на саемот за автомобили во Франкфурт беа промовирани најдобрите автомобили за оваа година. 
Најголеми

loading...
Loading...