Фото: Најдобрите твитови за Кико и неговата рингла

Кико и неговата рингла за многу кратко време станаа вистински хит на социјалните мрежи. 
Твитерџиите на големо веќе коментираат со нај

Пронајдете не на следниве мрежи: