Фото: Најфраерски коментар на спотот на Саша Ковачевиќ!

Дечково кој го напишал коментаров, сигурно се чувствува како најголем фраер чим неговиот автомобил се појавил на спотот на Саша Ковачевиќ за песната „Лапсус“. Овој „фраер“ од Белград се пофалил на една девојка дека се појавил на спотот на Ковачевиќ. 
Таа толку возбудена го прашала каде, а потоа следувал доста необичен одговор од овој белградки „фраер“. Овој „фраер“ од Белград се пофалил на една девојка дека се појавил на спотот на Ковачевиќ. 
Таа толку возбудена го прашала

Пронајдете не на следниве мрежи: