Фото: Најголемата тајна на Југославија поврзана со вонземјаните

Во ноември во 1966 година. во област во близина на малото село Оточек во поранешна Југославија, непознат летечки објект се урна. Со оглед на тогашн

Пронајдете не на следниве мрежи: