Фото: Најголемиот гром удри во црквата Св.Никола

Најголемиот гром во светот удри во црквата Св.Никола во Лајферкомб во северна Англија. Настаноот се случил во петокот вечерта, а фотографијата ја направил жител на местото кој бил фасциниран од она што го видел. 
За среќа громот не предизвикал голема материјална штета, пишува англиски Телеграф. 
Извор.think.mkНастаноот се случил во петокот вечерта, а фотографијата ја направил жител на местото кој бил фасциниран од она што го видел. 
За среќа

Пронајдете не на следниве мрежи: