Фото: Најкреативната реклама во Скопје

Loading...

За да се привлече вниманието на потенцијалните купувачи најпрво е потребна добра реклама на производот. Па токму затоа креативноста е неопходна.
Па, мора да признаеме дека навистина има многу интересни и креативни реклами. Една од нив е и оваа реклама.
Совршено е искористен просторот во која е поставена. Па одличната идеја успешно е реализирана.
На следниот ЛИНК може да ги погледнете Македонските реклами пред 20 години.

Извор: tapamuabet.mkЗа да се привлече вниманието на потенцијалните купувачи најпрво е потребна добра реклама на производот. Па токму затоа

loading...
Loading...