Фото: Најлошите места за да поставите реклама

Погледнете ги најлошо поставените реклами во светот сопред BoredPanda .
Старбакс лизгачки врати на комбе

Китекат мачка и Исус

Ммм…. Извонредно место за реклама

Не дозволувајте да ви влезат

(S) Hell –пекол

Клетници наспроти Блескавите

Премногу сте жедни?

Одлично наместени дискови за продавање

Бесрамно здрав трик

Тркалата на Даниел Смит
Погледнете ги најлошо поставените реклами во светот сопред BoredPanda .
Старбакс лизгачки врати на комбе

Пронајдете не на следниве мрежи: