Фото: Најновото од Боки 13

Loading...

Најновата фотографија на Боки. Шоуменот Боки 13 повторно ги почасти своите обожаватели со нова фотографија на социјалните мрежи и се пофали за успешно симнатите килограми.
„Божее сум бил како пренадуван балон“ NOW -32kg идеме уште толку, напиша тој под фотографијата.Шоуменот Боки 13 повторно ги почасти своите обожаватели со нова фотографија на социјалните мрежи и се пофали за успешно симнатите килограми.

loading...
Loading...