Фото: Најоригиналниот изглед на црвениот килим во Битола

Loading...

Ова е најоригиналниот изглед на црвениот килим во БитолаНа црвениот килим во Битола се прошета вистински битолски кабадаја. Актерот Здравко Стојмиров на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ се појави со чкорче од кибрит во устата.
Фото:  Ѓорги Личовски (Република)На црвениот килим во Битола се прошета вистински битолски кабадаја. Актерот Здравко Стојмиров на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ се п

loading...
Loading...