Фото: Најпознатата фотографија во Македонија во Кико стил!

Loading...

Се сеќавате на фотографијата која стана апсолутен хит во Македонија за кратко време? Овој пат ќе ја видите фотографијата во Кико стил!Со даденото интервју за „24 Ексклузив“ познатиот Идол Кико стана вистински хит за кратко време на социјалните мрежи. 
Темата на краткото интервју беше сексуалниот живот на познатите во Македонија, па Кико имаше храброст да си каже која е неговата омилена порно актерка, колку пати на ден има секс, кои му се омилени места за секс и слично. 
Видеото од неговото кратко интервју може да го погледнете на следниот линк. 
Па, што ќе кажете на новата фотографија која стана апсолутен хит во Македонија?!
Фото. ТвитерСо даденото интервју за „24 Ексклузив“ познатиот Идол Кико стана вистински хит за кратко време на социјалните мрежи. 
Тема

loading...
Loading...