Фото: Најреалниот Фејсбук статус за Скопје 2014

Loading...

За проектот Скопје 2014 имаше поделени мислења, односно мислењата сеуште се поделени. Па, на некому му се допаѓа, на некој не.
Досега имавме можност да слушнеме и прочитаме различни мислења. Од најголеми пофалби па се до најголеми критики.
Според нас ова е еден од најреалните Фејсбук статуси за Скопје 2014.
Па статусот гласи: Скопје 2014 е она што е, без сомнение. НО, да  вртиме носталгии дека комунстичките мегаградби со бетонски фасади налепени со 20+ години смог биле рајот на земјата, мене ми е ебе*ње у здрав мозок.
Можеби не се согласувате со нас. Ги очекуваме вашите коментари.
За проектот Скопје 2014 имаше поделени мислења, односно мислењата сеуште се поделени. Па, на некому му се допаѓа, на н

loading...
Loading...