Фото: Најсмешните монтажи за Вучиќ Спасителот, на интернет!

Loading...

Ова се најсмешните пародии за Александар Вучиќ кој во текот на предизборната кампања спасува гласачи.
Вучиќ се пушти во спасителска акција.

loading...
Loading...