Фото: Најсмешното име на сендвичара во Македонија!

Loading...

Дали ќе му кажете браво на креаторот на името на оваа сендвичара во Делчево или ќе си кажете каде му отишол паметот…Дефинитивно кога ќе го прочитате ќе се насмеете до солзи. 
Ова е името на една делчевска сендвичара кое стана хит на интернет. 
Таа е лоцирана во центарот на Делчево и еве како гласи нејзиното име.  
фото. засе

Дефинитивно кога ќе го прочитате ќе се насмеете до солзи. 
Ова е името на една делчевска сендвичара кое стана хит на интернет. 

loading...
Loading...