Фото: Најсреќниот уапсен пар што некогаш сте го виделе

Дечко и девојка се уапсени откако биле фатени како имаат секс на една од плажите во Флорида. 
Дечкото и девојката не можеле да издржат, па им се препуштиле на страстите, а додека тие биле внесени во сексуалниот чин, очевидец повикал полиција, која веднаш дошла на местото каде што овој американски пар уживал во страстите и задоволството. 
Парот не се правдал, бидејќи иако знаеле дека не е дозволено секс на јавно место, сепак тие не можеле да издржат. 
Очевидецот пак, им раскажал на полицијата дека гледал како дечкото орално ја задоволувал девојката откако парот извесен период бил во морето потполно голи. 
Очигледно парот е навистина среќен што е уапсен за недозволив секс на јавно место, а тоа го потврдува и фотографијата, сликана во станицата во Флорида. Дечко и девојка се уапсени откако биле фатени како имаат секс на една од плажите во Флорида. 

Пронајдете не на следниве мрежи: