Фото: Највисоката елка на светот направена од 1.000 пивски шишиња

Во Кина е направена огромна конструкција од пивски шишиња, која е висока цели 10 метри.Во Чангзу е направена највисоката елка на светот, на која има 1.000 пивски шишиња во зелена боја.
Шишињата се подредени на 22 ката, а тие се поставени на тенка подлога и поврзани со жица.
А како што и доликува на една елка, има и ѕвезда на врвот.
Оваа необична елка сигурно ќе ги одушеви љубителите на пиво.

Во Чангзу е направена највисоката елка на светот, на која има 1.000 пивски шишиња во зелена боја.
Шишињата се подредени на 22 ката, а тие с

Пронајдете не на следниве мрежи: