ФОТО: Наместо елката, Брена реши самата да се накити

Loading...

Фолк дивата Лепа Брена, се радува на времето минато со најмилите на празниците, па реши да се пошегува.Наместо елката, таа реши себе да си се накити со лампиони.
Сепак, најубав украс на нејзиното лице не се лампионите, туку нејзината насмевка.
Со оглед на тоа дека пејачката зад себе остави навистина турбулентна година во која се соочуваше со здравствени проблеми и ја загубила мајка ѝ, убаво е да ја видиме насмеана и со ведар дух.
Новата 2015 нека ѝ биде ведра, весела и исполнета со успех, а насмеваката никогаш да не се симнува од нејзиното лице.Наместо елката, таа реши себе да си се накити со лампиони.
Сепак, најубав украс на нејзиното лице не се лампионите, туку нејзината насмевка

loading...
Loading...