Фото: Направете сами – Вистинска уметност од тоалетна хартија!

Loading...

Ова е еден од најкреативните начини како да се искористат ролните од тоалетната хартија. За да направите ѕидна декорација ви е потребно: ролните од тоалетната хартија, ножици, бел лепак,спајалици, боја+ четки, штипки.Прв чекор:

Притиснете ја ролната

Исечете ја на пет еднакви парчиња.

 Направете креација од ролните.

Залепете онаму каде што ролните се допираат и стиснете ги со штипка додека се исушат.

Можете да ги обоите како сакате а можете и да им ставите и светки. Се според вашиот вкус

Извор: Think.mkПрв чекор:

loading...
Loading...