Фото: Направил пластична операција за да изгледа како куче!

Ова момче имало голема желба да изгледа како куче, па по неколку успешни пластични операции неговата желба се исполнила. 
Момчето од Бразил направил неколку пластични операции кои иако биле ризични, сепак успешни и му го донеле изгледот како на куче. 
Изгледа доста морбидно нели?  
 
 Ова момче имало голема желба да изгледа како куче, па по неколку успешни пластични операции неговата желба се исполнил

Пронајдете не на следниве мрежи: