Фото: НАСА објави сателитски фотографии од појавата на мистериозниот остров

Loading...

По силниот земјотрес во Пакистан, каде починаа над 500 лица, се појави нов остров којшто го доби името Залзала Јазера.
Експертите пројавија

loading...
Loading...