Фото: Нашата Елена сигурно сака да ја уништи оваа нејзина фотографија!

Loading...

Македонските артисти понекогаш и не се толку горди на своите почетни фотографии и оној стил кој го негувале во тој период од нивната кариера. Таков пример е и оваа фотографија од нашата позната пејачка од фолк естрадата Елена Велевска. 
Таа денес е една од најатрактивните македонски мајки на естрадата и изгледа невероојатно заводливо, но во своите почетоци таа можеби правела доста утки со својот стил и изглед како и повеќето пејачи и пејачки во Македонија и пошироко. 

Фото. Убавина и здравјеТаков пример е и оваа фотографија од нашата позната пејачка од фолк естрадата Елена Велевска. 
Таа денес е една од најатрактивните мак

loading...
Loading...