Фото: Наташа Беквалац ја прослави веридбата!

Loading...

Наташа Беквалац му кажа „ДА“ на Влада Вуксановиќ, и веќе ја прослави својата веридба.Пејачката Наташа Беквалац иако тврдеше дека никогаш повеќе нема да застане на „лудиот камен“, очигледно се предомисли. Таа му кажа „ДА“ на момчето Влада Вуксановиќ, и веќе ја прослави својата веридба.
Наташа заедно со нејзините сестри Драгана и Кристина во интимна атмосфера наздрави за новото поглавје во нејзиниот живот.
„Што се вели… Има за што да се наздрави. Живели!“, напиша најстарата сестра на Наташа под фотографијата објавена на Инстаграм.Пејачката Наташа Беквалац иако тврдеше дека никогаш повеќе нема да застане на „лудиот камен“, очигледно се

loading...
Loading...