Фото: Наумче Мојсовски е се подобар!

Според информациите кои се објавени на официјалниот сајт на РК Металург, стои дека Наумче Мојсовски е се подобар.Информациите велат дека Мојсовски денес се вратил од Даруварске Топлице, но во Скопје ќе остане кратко, бидејќи наскоро ќе замине во Австрија, на контрола кај д-р Шенк.

Од Австрија Мојсовски повторно ќе замине во Даруварске Топлице на нова двонеделна рехабилитација, по што следи процес на поинтензивни индивидуални тренинзи, се до комплетното враќање на тренажниот процес.
Повеќе на спорт365Информациите велат дека Мојсовски денес се вратил од Даруварске Топлице, но во Скопје ќе остане кратко, бидејќи наскоро ќе замине во Австрија, на к

Пронајдете не на следниве мрежи: