Фото: Наумче од рехабилитација: „Ќе се вратам посилен од порано“

Loading...

Лидерот во нападот на Металург, Наумче Мојсовски, од понеделникот се наоѓа во Даруварске Топлице (Хрватска), каде во следните дваесетина дена ќе пр

loading...
Loading...