Фото: Не бе, џабе упатство за употреба

Loading...

„Абе, ставам парички внатре, ама нешто не се гледа… Да не знаете што е проблемот?“Е, па како да се гледа?!

Локација: Милениумски Крст – Водно.
Извор: Кајгана.мкЕ, па како да се гледа?!

Локац

loading...
Loading...