Фото: НЕ Е ШЕГА – Повраќа секој пат кога ќе ја види Ким Кардашијан

Loading...

Доволно е само да и го чујам гласот, и веднаш рацете почнуваат да ми се тресат, тешко дишам и почнувам да се потам – тврди извесниот Majk Ames, продавач од англискиот град ЕкситерДодека некои се плашат од темнината, пајаците, водата и кој знае од што, Британецот Majk Ames има многу ретка фобија – тој повраќа секој пат кога ќе ја види Ким Кардашијан на телевизија или во весниците, било каде…
Ames (24) трговец од Екситер, тврди дека навистина боледува од ова необично пореметување и дека не станува збор за никаква шега и дека не се обидува да добие на евтин публицитет.

Мајк вели дека се започнало кога пред неколку години во текот на една епизода на реалното шоу „ Keeping Up With The Kardashians “ му станало лошо, а како што тврди оттогаш состојбата постојано му се влошувала.

– Доволно е само да и го чујам гласот, и веднаш рацете почнуваат да ми се тресат, тешко дишам и почнувам да се потам. Потоа следат грчеви во стомакот и мачнини, и тогаш единствено решение ми е да истрчам до WC и да повратам – раскажува Ames, а вие самите одлучете дали има вистина во неговата приказна.
Потсетете се на фотографиите од Ким кои го привлекоа вниманието на сите, а од кои таа треба да се засрами…откриена е тајната за нејзиниот џиновски задникДодека некои се плашат од темнината, пајаците, водата и кој знае од што, Британецот Majk Ames има многу ретка фобија – тој повраќа секој пат

loading...
Loading...