ФОТО: Не им плати на молерите и утредента го дочека брутална одмазда!

Loading...

Оваа куќа во село Сајлово, во близина на Нови Сад, го привлекува вниманието на секој случаен минувач.Откако сопственикот на куќата не им платил на молерите за завршената работа, тие по потрошениот материјал и вложениот труд одлучиле да се одмаздат.
Преку целата куќа испишала порака за да можат луѓето да прочитаат со каков вид на човек си имале работа.

„Домаќинот не плати“, испишале преку целата куќа кога не добиле пари.
Откако сопственикот на куќата не им платил на молерите за завршената работа, тие по потрошениот материјал и вложениот труд одлучиле да се одмаздат.

loading...