Фото: Не плашете се: Вака изгледа Анастасија Ражњатовиќ кога ќе стане од спиење!

Loading...

Анастасија Ражњатовиќ постојано е активна на социјалните мрежи…Ќерката на популарната српска пејачка Цеца Ражњатовиќ, Анастасија, постојано е активна на социјалните мрежи. Таа ги известува своите пријатели за секој нејзин чекор, настан и момент од нејзиниот живот.
За таа цел таа прикачи и неколку утрински фотографии на Фејсбук. Навикнати секогаш да ја гледаме средена и нашминкана, оваа фотографија се издвои на нејзиниот профил.
Погледнете каква е малата Ражњатовиќ кога ќе стане од спиење:

Како таа повеќе ви се допаѓа?!Ќерката на популарната српска пејачка Цеца Ражњатовиќ, Анастасија, постојано е активна на социјалните мрежи. Таа ги известува своите пријатели за с

loading...
Loading...