Фото: НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ, вака изгледа Северина пред спиење

Loading...

Северина објави селфи пред спиење. Малку е да се каже дека е бушава, но секако и убава.Северина објави селфи пред спиење. Малку е да се каже дека е бушава, но секако и убава.
Штом ја објави фотографијата на Фејсбук, почнаа да надоаѓаат лајкови и коментари…
А како не би коментирале, погледнете!

Северина објави селфи пред спиење. Малку е да се каже дека е бушава, но секако и убава.
Штом ја објави фотографијата на Фејсбук, почнаа да

loading...
Loading...