Фото: Не постои „машка“ работа – ова се автомеханичарки од Сенегал!

Loading...

Фотограферот Ентони Курц отпатува во Сенегал во 2011 година како доброволец за организацијата „Walking Tree“ и помина 10 дена во докуме

loading...
Loading...