Фото: Не се објавува се на Фејсбук- Еве зошто!

Оваа фотографија претставува една голема срамота. На Фејсбук не постои никаква контрола а за тоа најдобар доказ е и оваа Фејсбук страница. Неверојатно несоодветни содржини и коментари се појавија за Фејсбук страницата “Најголемата др**а“ во основните и средните училишта” која за само неколку дена доби повеќе од 55 000 фанови. 
Она  што е скандалозно е дека повеќето од овие девојки се малолетнички во основно или средно училиште.
Оваа фотографија која ја направиле самите девојки.
А прашањето е кој е всушност крив, оние кои прават вакви невкусни фотографии и ги прикачуваат на Фејсбук или оние кои на лош начин ги злоупотребуваат нивните фотографии?

Администраторите на оваа страница кои се уште се анонимни објавуваат фотографии од девојки од БиХ, Хрватска, Србија и ги повикуваат корисниците на оваа друштвена мрежа да испраќаат што повеќе вакви сксплицитни фотографии.
Дали за ова постои некаква граница? Не мислите дека ова е премногу?Неверојатно несоодветни содржини и коментари се појавија за Фејсбук страницата “Најголемата др**а“ во основните и средните училишта” која за

Пронајдете не на следниве мрежи: