ФОТО: Неговите дела наизглед немаат никаква смисла, но погледнете подобро!

Грчкиот уметник Теодосио Ауреа создава скулптури со извонредна убавина, но тие имаат една карактеристика – воопшто не се забележуваат на прв

Пронајдете не на следниве мрежи: