ФОТО: Нејзините голи гради навиваат за Роналдо

Познатата бразилска водителка Андреса Урах не одбра да поддржи ниту еден домашен фудбалер, туку го обои своето тело за португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо.Роналдо е среќник што има ваков вид на „поддршка“.
Голем број од неговиоте колеги веројатно ќе му позавидат кога ќе ги видат градите на водителката.
Погледнете ја сликата на наредната страна…

 
Што мислите? Дали овие гради ќе го мотивираат да го даде својот максимум?
Роналдо е среќник што има ваков вид на „поддршка“.
Голем број од неговиоте колеги веројатно ќе му позавидат кога ќе ги видат гр

Пронајдете не на следниве мрежи: