Фото: Некогаш ги кршеше женските срца, а сега…Даскал се сврши!

Loading...

Се сеќавате ли на Дејан Даскалов Даскал? Тој во почетоците на 21 век му беше конкуренција на Врчак, а денеска не се занимава со музика, впрочем како и неговиот колега.Даскал од вчера вечер официјално реши да  им „сврти грб“ на ергените и застане на страната на среќно женетите. На задоволство на најблиските од семејството и голем број на пријатели веста за свршувачката на Даскал вчера беше објавена на  неговиот фејсбук профил, кафе  паднаа и голем број на честитки и убави желби под ова објава на социјалната мрежа.
Инаку, Даскал музиката одамна ја замени со една доста интересна професија. Повеќе за тоа на следниот ЛИНК

Нека им е со среќа на новопечениот пар, а неговите песни „Далеку Некаде“, „Засекогаш“ и „Дежаву“, беа дел од хитовите кои ја дрмаа нашата сцена. Се надеваме дека повторно ќе не изненади со некое музичко парче, бидејќи сега сигурно има инспирација за нови љубовни стихови.
 Даскал од вчера вечер официјално реши да  им „сврти грб“ на ергените и застане на страната на среќно женетите. На задоволство на н

loading...
Loading...