Фото: Некогаш слатко детенце, а денес страв и трепет за цела планета

Можете ли да претпоставите кое е ова детенце на коњ?Некогаш слатко детенце, а денес страв и трепет за цела планета…
Имате ли идеја за кој станува збор?

Погледнете ја фотографијата на следната страна:

 
Некогаш слатко детенце, а денес страв и трепет за цела планета…
Имате ли идеја за кој станува збор?

Пронајдете не на следниве мрежи: