Фото: Некој итно нека им покаже на Севернокорејците како се користи Фототшоп!

Loading...

Откако владата на Северна Кореа објави фотографија од Ким Јонг Ун на отворање на детска болница во Пјонгјанг, друштвените мрежи „полудеа“ од најновата Фотошоп грешка.Имено, сите државни медиуми ја споделија фотографијата. Очигледно станува збор за  аматерска работа на популарниот програм-Фотошоп!
Притоа, на многумина им привлече внимание аматерски обработената фотографија на која луѓето делуваат како да се вметнати на позадината.
 Имено, сите државни медиуми ја споделија фотографијата. Очигледно станува збор за  аматерска работа на популарнио

loading...
Loading...