Фото: Нели и е срам вака да се шета во град?

Сме виделе се и сешто, но ова е претерано…Нели и е срам на оваа жена да се шета вака во град?

Нели и е срам на оваа жена да се шета вака во град?

Пронајдете не на следниве мрежи: