Фото: Нема да го познаете, а сигурно сте се смееле на неговите филмови

Loading...

Фото: Нема да го познаете на оваа фотографија од младоста, а сигурно сте се смееле на неговите филмови.Неговите филмови ги гледаат и се смеат сите без разлика на возраста.
Тие немаат звук и тоа е она што е суштината на уметноста и вештината на овој голем актер: Да ве насмее до солзи, а да не изговори ни еден збор. 
Погодувате за кого станува збор? 
Проверете дали сте погодиле на следната страна.

Тоа е Чарли Чаплин во младоста :)Неговите филмови ги гледаат и се смеат сите без разлика на возраста.
Тие немаат звук и тоа е она што е суштината на уметноста и в

loading...
Loading...