ФОТО: Нема да поверувате какви уметнички дела прави овој човек!

Тоа што овој човек го прави од раткапните и железните отпадоци е вистинско чудо. Станува збор за најразлични фигури и облици кои предизвикуваат вос

Пронајдете не на следниве мрежи: