Фото: Нема да верувате за каква намена е направена оваа куќичка…

Loading...

Оваа бајковита куќичкај е изградена на еден чемпрес, и ја проектирал прочуениот архитект Теруноб Фујимори за Kiyoharu Shirakaba музејот.
Не

loading...
Loading...