Фото: Нема да ви се верува со колку мажи спиела за 24 часа!

Loading...

Лиса Спаркс е позната американска актерка од порно индустријата која ги шокираше своите колеги со своето дело.Лиса влезе во Гинисовата книга на рекорди откако за помалку од 24 часа успеа да спие со 919 мажи.
Таа е зависна од секс и додека спиела со овие мажи навистина уживала.

 

 
 
 

Откако влезе во Гинисовата книга таа изјави дека доколку би имала можност повторно би спиела со вие мажи дури и би го зголемила бројот доколку се чусвтвува подготвено.
 Лиса влезе во Гинисовата книга на рекорди откако за помалку од 24 часа успеа да спие со 919 мажи.
Таа е зависна од секс и додека спиела со

loading...
Loading...