Фото: Немеш и Маријана имале жежок секс во тоалетот во една кафеана?

Loading...

Актуелниот учесник на шоуто „Танц со ѕвездите“ во Србија, Никола Немешевиќ-Немеш и Маријана Чврљак имале жежок секс.Во текот на изминатиот викенд, кога буквално го искршиле инвентарот во една позната белградска кафаена, успеале да ја искршат и даската на тоалетната школка.Изгледа дека ги запалило фотографирањето!
Најпрвин пред бројните гости, се бакнувале и се галеле. Тогаш Маријана ја спуштила главата на меѓуножјето на Немеш.
Двајцата поранешни учесници во реалното шоу „Големиот брат“ се познати по сексуалните сцени во текот на шоуто. Сепак, овојпат не прифатиле пред сите да ја завршат својата сексуална игра.
Отишле во тоалетот, се заклучиле и имале секс! Од другата страна на вратата се слушале возбудени воздишки и во еден момент тресок и кршење. Пукнала тоалетната школка и држачот за тоалетна хартија.
А доказ за тоа е фотографијата на наредната страна…

Недолго потоа, Немеш и Маријана излегле од тоалетот црвени в лице, испотени и разбушавени. Ја платиле сметката и го напуштиле локалот.
 Во текот на изминатиот викенд, кога буквално го искршиле инвентарот во една позната белградска кафаена, успеале да ја искршат и даската на тоалетна

loading...
Loading...