Фото: Неможе да биде посекси – Кардашиан во кожна јакна и кожни гаќички

Loading...

Овој пат Ким сподели една интересна фотографија од себе, за што и биле потребни кожна јакна, чизми и црни гаќички…Многу добро познато е дека Ким Кардашиан има голема желба да излезе на насловната страница на американски „Vogue“. Добро познат е одговорот на уредничката на ова списание, Ана Винтур, дека Ким во ова списание може да се најде само “преку неа мртва”.
И покрај тоа што Ана го обожава Канје Вест, а раперот ја моли Винтур да и ги задоволи желбите на неговата свршеница, првата жена на „Vogue“ не потпаѓа под искушение.

 
Многу добро познато е дека Ким Кардашиан има голема желба да излезе на насловната страница на американски „Vogue“. Добро познат е одгов

loading...
Loading...