Фото: Нена Мачка сака убави луѓе за пријатели на Фејсбук

Loading...

Пред да испратите покана за пријателство на оваа девојка погледнете се во огледало.  

Оваа девојка не е ни пејачка ни пак актерка или слично туку едноставно  во македонската јавност епозната како старлета. Но освен по разголените фотографии таа постојано излегува со нови изјави по медиумите и социјалните мрежи. Неодамна за „Вест“ изјави дека сака маж на кој никогаш нема да му биде од секс. Најнова е изјавата на Фејсбук каде што наведува дека не сака да и испраќаат понуди за пријателство и да и пишуваат мажи кои не се привлечни и згодни.
Пред да испратите покана за пријателство на оваа девојка погледнете се во огледало.  

loading...