ФОТО: Необична опсесија: Момче живее како машка сирена во реалниот живот

Како и секое 22-годишно момче од Флорида, и Ерик Душарме сака да плива, но кога ќе се нурне во вода, наместо костим за

Пронајдете не на следниве мрежи: