Фото: Непријатна глетка – Севе има проблем со силиконите

Loading...

Глетката не е баш најпријатна за ѕвезда како Севе…
Хрватската пејачка Северина, уште во 2008 година имаше проблем со нејзините силикони на градите на гала вечерта на Операција триумф. По овој мал инцидент таа отиде на корекција за да ги одржи своите гради во најдобра состојба, но изгледа сега повторно го има истиот проблем.
Сега, четири години подоцна, повторно нејзините силикони имаат деформитети. Дали ова и се случи по породувањето или пак рокот на имплантот поминал, останува да почекаме да открие самата Северина.
Но, сепак, глетката не е баш најпријатна за ѕвезда како Севе!
Погледнете ја фотографијата:

 

loading...
Loading...