Фото: Непристојна понуда

Loading...

Момчево навистина имаше непристојна понуда за девојката, но и таа не ја прифати лошо понудата. Туку едноставно убаво се изнасмеа. Нејзиното смеење момчето го сфати како дека е мала сумата, па тој „културно“ ја зголеми.
Кога девојката му покажа каде му е местото тој се откажа…
Но погледнете што се случи подоцна. Очигледно нејзиниото однесување било само глума, или пак нешто ја натерало подоцна сама да праша „дали понудата сеуште важи?“.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на глупавото откачување на Фејсбук.
На следниот ЛИНК може да погледнете што се случува кога Фејсбук чет ќе те зезне.
Момчево навистина имаше непристојна понуда за девојката, но и таа не ја прифати лошо понудата. Туку едноставно убаво с

loading...
Loading...