ФОТО: Нешто НЕ ШТИМА на ова семејно селфи!

Loading...

Детенцето ќе има трауми кога ќе порасне и ќе ја погледне оваа слика. Како и да нема, кога ниедно дете не би сакало да види нешто што не треба кај родителот.Зарем навистина мораше да се направи селфи во тој момент?
Убаво е да се создаваат спомени и веруваме дека ова дете кога ќе порасне, никогаш нема да го заборави споменот на дојката на неговата мајка.
Што да се каже…Зарем навистина мораше да се направи селфи во тој момент?
Убаво е да се создаваат спомени и веруваме дека ова дете кога ќе порасне, никогаш

loading...
Loading...