Фото: Нешто упорно ѕирка од ова селфи на Карлеуша…

Loading...

Па така и сега, Јелена сподели ново селфи со своите фанови. Овој пат градите се во преден план.Српската пејачка Јелена Карлеуша е една од најследените балкански ѕвезди на социјалните мрежи можеби токму поради тоа што секогаш знае да изненади со нешто ново и оригинално.
Па така и сега, Јелена сподели ново селфи со своите фанови. Овој пат градите се во преден план.
Српската пејачка Јелена Карлеуша е една од најследените балкански ѕвезди на социјалните мрежи можеби токму поради тоа што секогаш знае да изненади

loading...
Loading...