Фото: Неверојатен коментар – Која е целта на овој додворувач на Станија?!

Loading...

Каква му беше целта на овој „Serbian friend“?Која му беше целта на овој „Serbian friend“ како што тој самиот се потпишал во постот на Фејсбук профилот на Станија Добројевиќ?
Дали искрено го мисли она што го напишал за старлетата, или пак можеби коментарот подолу , е она што тој навистина сакал да го постигне!
Повеќе на ТЗМ.МККоја му беше целта на овој „Serbian friend“ како што тој самиот се потпишал во постот на

loading...
Loading...